Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів.

03.09.2021

Вакцинація COVID-19

 

На запрошення голови ради ветеранів МВС України по Львівській області начальник поліклініки ДУ ТМО МВС України по Львівській Області Євген Кузик провів роз’яснювальну роботу з пенсіонерами та ветеранами МВС України щодо питань коронавірусної хвороби та потребу у вакцинопрофілактиці, як найдієвішого способу захисту від цього захворювання.


Євген Кузик відзначив, що відповідно до розпорядження КМУ від 12.04.2021 N340-р: для формування колективного імунітету до COVID-19 – потрібно охопити вакцинацією більшу частину дорослого населення (70%). Маємо надію, що спільними зусиллями медичних працівників лікарні з (поліклінікою) та ради ветеранів області вдастся охопити вакцинацією зазначений відсоток прикріпленого на обслуговування контингенту та створити колективний імунітет. Дякумо небайдужим ветеранам за активість у боротьбі з цією важкою недугою! 


Станом на 03.09.2021 року лікарями поліклініки ДУ «ТМО МВС України по Львівській області» проведено понад 13 тисяч щеплень проти COVID-19. Вакцинація проводиться як у пункті щеплення на базі ДУ «ТМО» щоденно з 09:00 по 16:00, а також виїзними мобільними медичними бригадами. 

Вакцинований - значить захищений!

(с) 2024

Запис до лікаря