Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів.

29.04.2021

Селекторна нарада з керівним складом управління Національної поліції Львівської області на тему гострої респіраторної хвороби COVID-19

На запрошення начальника головного управління Національної поліції у Львівській області Олександра Шляховського працівники ДУ «ТМО МВС України по Львівській області» взяли участь у селекторній нараді з керівним складом управління Національної поліції Львівської області на тему гострої респіраторної хвороби COVID-19 та важливості вакцинопрофілактики. Начальник поліклініки Євген Кузик та т.в.о. начальника Центру превентивної медицини Ірина Куліш ДУ «ТМО МВС України по Львівській області» розповіли про симптоми, динаміку захворюваності COVID-19, а також про місце вакцинації у запобіганні та поширенні коронавірусної хвороби COVID-19, дію вакцини та переваги щеплення. 
«Відповідно до дорожньої карти з проведення вакцинації від COVID-19 працівники таких структур державної безпеки як Національна поліція України, Національна гвардія України, Державна служба надзвичайних ситуацій, працівники Державної прикордонної служби відносяться до пріоритетної групи. Для якісного  забезпечення вакцинальної кампанії створено п’ять бригад, які як на базі медичного закладу, так і поза його межами у виїзному режимі,  здійснюють вакцинацію всім бажаючим працівникам цих пріоритетних груп. Станом на сьогодні щеплено проти COVID-19 близько 550 осіб. Запрошуємо долучатись до вакцинації усіх бажаючих», - відзначив на нараді начальник поліклініки Євген Кузик, а також додав, що єдиним методом на сьогодні зупинити поширення коронавірусної хвороби є вакцинація.  
«У нас для вакцинації є доступні дві вакинци: AstraZeneca, яка розроблена Оксфордським університетом спільно з британсько-шведською компанією AstraZenecа, та Coronavac  розроблена китайським фармацевтичним підприємством Sinovac Biotech. Обидві вакцини є ефективні, та дозволені для використання як в країних Європейського Союзу, так і в багатьох інших країнах  cвіту. Усі медичні працівники, які забезпечують щеплення та входять до складу мобільних медичних бригад пройшли відповідні тренінги, навчання та отримали сертифікати», - розповіла т.в.о. начальника Центру превентивної медицини Ірина Куліш. 

Вакцинований - значить захищений!

    

    

(с) 2024

Запис до лікаря