Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів.

15.02.2023

Громадське обговорення

Добрий день, шановні колеги!

15 лютого на офіційному сайті ДУ «ТМО МВС України по Львівській області» розміщено проєкт Антикорупційної програми Установи на 2023-2025 роки.

Програма передбачає комплекс заходів щодо запобігання корупції, забезпечення дотримання її працівниками вимог антикорупційного законодавства, створення додаткових запобіжників вчиненню корупційних правопорушень та правопорушень, пов’язаних з корупцією. Також до антикорупційної програми включено звіт за результатами оцінки корупційних ризиків у діяльності МВС.

Запрошуємо долучитись до обговорень.

          Для цього пропонуємо надіслати до 24 лютого 2023 року на електронну адресу [email protected] таку інформацію:

  • прізвище, ім’я, по батькові;
  • місце роботи, посада;
  • щодо бажання взяти участь в круглому столі;
  • можливі зауваження та/або пропозиції до проєкту Антикорупційної програми.

Засідання круглого столу щодо обговорення проєкту програми відбудеться 27 лютого 2023 року о 15 год. у форматі зустрічі (актовий зал установи, 4 поверх, за адресою: вул. Замарстинівська, 233 м. Львів).

Свої зауваження та пропозиції до проєкту Антикорупційної програми ДУ «ТМО МВС України по Львівській області» можна надсилати на адресу: [email protected], або особисто, звернувшись до уповноваженого з антикорупційної діяльності Заваринської Галини Іванівни (каб. №314, третій поверх) 

        З проєктом антикорупційної програми можна ознайомитись на офіційному сайті Установи https://lviv-tmo.mvs.gov.ua у рубриці «Запобігання корупції»,  за посиланням:Проєкт антикорупційної програми ДУ "ТМО МВС України по Львівській області" 

(с) 2024

Запис до лікаря